Maling

Malerarbejde på parket bruges temmelig sjældent, idet træ looket derfor vil gå tabt. Træ er et forunderligt naturligt materiale, som passer til ethvert lejlighed eller hus. Træ som gulvbelægning skaber hygge, varme og hygge. Denne effekt vil dog fordufte ved overmaling. Det er bestemt ikke ubetydeligt hvorledes et parketgulv eller plankegulv males, så benyt altid en kompetent gulvspecialist til gulvmaling.

Maling
Maling

Hvorfor maling af parketgulve?

Maling er en bestandig behandling som er fulddækkende. Dermed kan åretegninger og strukturer ikke betragtes, derimod opnår man med maling en heldækkende ensfarvet løsning. Maling er en formidabel overflademulighed til meget slidte parket, der ikke holder til en afhøvling eller gulvafslibning

Typer af gulvmaling?

Der bruges for det meste to forskellige kategoerier maling til gulve, alkyd og epoxy. Begge former for maling er forholdsvis slidstærke og benyttes ikke kun på parket og plankegulve, men også på betongulve i fabrikshaller og lagerhaller hvor der køre trucks.

Hvorfor gulvmaling?

Når et gulv er nyt eller nyslebet, vil behandling med maling være uhensigtsmæssigt. Fuldmaling anvendes på et såkaldt ‘problemgulv’ for at hemmeligholde skader, herunder silkemat, blank, halvmat, halvblank, mat. Et malet trægulv er rengøringvenlig, let at vedligholde og smudsafvisende.

Forarbejde inden malerarbejdet påbegyndes

trægulvet skal være helt rent inden malingen påføres. Grundrengøring er dermed nødvendig, idet det mindste smuds, snavs, støv og fedt vil skabe problemer.

Hvordan plejes og rengøres et malet trægulv?

Når malingen viser tegn på slid, kan det males påny. Er malingen slidt gennem behandlingen til rent træ, er det muligt at pletmale uden afslibning af hele gulvfladen. Gulvvask, vedligeholdelse og pleje er let ligesom på et lakeret parket eller plankegulv. Ved vask og støvsugning får du et rent gulv hurtigt og let, hvilket naturligvis er populært hos børnefamilier.

Er der farvemuligheder?

Gulvmaling udføres ofte i en hvid farve, men det er også muligt at tone maling  til en mørk farve. Et malet trægulv kan også påmales kanter og border.

Skriv eller ring gerne til os for en snak om perspektiv for dit parket eller plankegulv.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *