Gulvsliber leje – Udlejning af gulvmaskiner til gulvafslibning

Gulvsliber leje benyttes af gør-det-selv folk som ønsker at afslibe deres trægulve selv. Der er flere forskellige muligheder, når boligens trægulv skal friskes op og blive pænt som nyt. Den ene er at hyre en fagmand, – en rigtig gulvmand, og den anden er gør-det-selv gulvafslibning.

Gulvsliber leje og gør-det-selv gulvafslibning

Vi har i mange år beskæftiget os med med professionel gulvafslibning og afslibning af trægulve. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve hvor den gamle overflade slibes væk, så der kan påføres en ny. At udføre gulvarbejde som gør-det-selv er naturligvis en mulighed, men er også en smule risikabelt. Har man mod og den rette indstilling til ‘hjemmegjort’ gulvarbejde er det måske et forsøg værd. Det kræver at man har håndelag for håndværk generelt, og at man ved hvad og hvordan gulvarbejdet skal udføres.

Udlejning af gulvslibemaskine og gulvsliber leje

Det er forholdsvis billigt at leje en gulvslibemaskine. De fleste større farvehandlere og byggemarkeder har gulvslibemaskiner til leje, herunder:

  • Stark
  • Silvan
  • Bauhaus
  • XL-Byg

samt hos en række gulvfirmaer som Danskgulvcenter, Kurt Gulvmand, Gulvabc.dk, Alt-Gulvservice, Egedahl.dk og andre.

Eller benyt et rigtig gulvfirma

Det er en overvejelse værd at benytte en fagmand, – en rigtig gulvmand eller gulvfirma. Så behøver du ikke at bruge din sparsomme fritid på noget du dybest set ikke har forstand på, og som kan mislykkes. Ved at anvende en professionel gulvmand er du sikker på at gulvarbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt, og at du ikke vil få problemer senere hen med gulvoverfladen og holdbarheden. Som professionel gulvfirma har vi ofte hjulpet gør-det-selv folk som har foretaget gulvsliber leje og nærmest ødelagt deres trægulv. Forkert håndtering og især en gulvslibemaskine som er indstillet forkert har forårsaget fatale ødelæggelser på trægulvet. Vel at mærke skader som er meget svære at rette op, selv for en professionel og garvet gulvmand.

Såfremt du ikke har mod på alt gør-det-selv gulvafslibning kan vi hjælpe dig. Vi kalder det ‘medslib’ hvor vi afsliber dit gulv og du selv giver lak, eller omvendt. Kontakt os for yderligere info om ‘medslib’ konceptet.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes