Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til øjeblikkelig tiltræden leder vi efter en rutineret og dreven gulvsliber til at tage sig af flere kategorier af slibeopgaver. Du bør have kompetencer indenfor gulvtekniske og trætekniske arbejder, deriblandt gulvopfriskning. Fast hyre kan påregnes fordi antallet af arbejdsopgaver er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til afslibning af gulve

Dine primære arbejdsopgaver vil være afhøvling samt overfladebehandling af gulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre fagligt kompetentemeget dygtige gulvfolk, dog alene ved mindre opgaver. Dermed får du stillet firmabil og fri telefon til rådighed.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi regner med, at du har rimelig fagmæssig talent og kan arbejde selvstændigt med en smilende manerer overfor vore adskillige kunder. Som medarbejder skal du kunne klare disse opgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af trægulve
  • Afslibning af dørkarme
  • Afslibning af malet gulv
  • Afslibning af trægulve gør-det-selv
  • Vask af trægulv
Gulvfaglige perspektiver og udfordringer

Her er den lokale gulvmand som lever af at forny hjemmets gulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvopgaver
  • Gulvmontering
  • Slibning

i super kvalitet til favorable gulvafslibning priser. Alt pudsning laves af lokale gulvsnedkere.

Lidt om vores gulvfirma og dygtige gulvmænd

Siden starten i 1999 har vi lavet gulvafhøvling og gulvbearbejdning i hele kongeriget. Med speciale i renovering og opfriskning af parket- eller plankegulve har vi gennemført gulventrepriser i København, Aarhus og Odense samt en hel del andre lokaliteter i Danmark. Ikke mindst indenfor overfladebehandling, gulvafslibning og gulvafhøvling har gulvfirmaet opnået en fremstående opfriskerrolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til rimelige priser.

Gulvsliber leje, gulvafhøvling og gulvafslibning

Vi er et gulvfirma som er kendt for uopslidelig gulvarbejde, hvor der lægges vægt på samspillet imellem høj kvalitet, ny teknologi samt gulvteknisk ekspertise. Ledelse og medarbejdere har alle fokus på indemiljø, minimering af støj og støv og arbejdsmiljø.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *