Gulvinspiration og billig gulvafslibning priser

Gulvinspiration benyttes når der skal anskaffes et nyt gulv eller den gamle gulvoverflade friskes op. Ofte har man ønsker og drømme om stil, farver og struktur på gulvet men en egentlig gulvinspiration mangler. Som en del af en god gulvservice tilbyder vi alle kunder gulvinspiration for at få en idé om hvordan det endelige trægulv vil komme til at tage sig ud.

Gulvinspiration hjælper kunden meget

Især kunder som ikke på forhånd ved hvilken gulvbehandling det nyafslebne trægulv skal have kan med fordel gøre brug af gulvinspiration. I større farvehandlere og byggemarkeder kan man se prøver på de mange forskellige typer gulvbehandling på træsorter af enhver slags.

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks
  • Bejdse
  • Hvid olie
  • Hvid lak
  • Hvid lud

Drøm bare og nyd et smukt trægulv

Lad dig inspirere af os, og gør din drømme til virkelighed. Søger du gulvinspiration til renovering af dit trægulv? Vi har en række tips og gode råd som tilgodeser forskellige behov og muligheder samtidig med at det skaber en bolig i balance. Drømmer du om en lys stue der er luftig og stilren? Eller hvad med værelse hvor træets varme og naturlige spil fremhæves med hygge og atmosfære? Egedahl Gulvservice gør det muligt at forvandle din bolig til præcis det hjem, som du har i tankterne – eller inspirere til nye muligheder, du ikke drømte om kunne lade sig gøre.

Vi forvandler din gulvdrøm til virkelighed

Vi ønsker at bidrage til et bedre miljø og hyggelig boligform. Derfor stiller vi jævnligt os selv det spørgsmål; hvordan kan vores gulvafslibning og efterbehandling forbedre din bolig og gøre den til rammen om godt hjem med god trivsel og velvære. En gulvafslibning og efterbehandling er mere end blot et smukt udseende, god berøring og æstetiske budskaber. Et trægulv er kunst, et naturens materiale der bliver smukkere og smukkere som tiden går. Vi afspejler et værdisæt, der tager afsæt i oplevelsen ved at have et flot og funktionelt trægulv.

Inspiration til gulvbehandling på badeværelset

Trægulve i et badeværelse er ikke ualmindeligt, og flere og flere vælger en træløsning. At lade sig glide ned i et stort badekar fyldt med varmt vand, og nede det flotte trægulv. Træ dette naturens materiale, æstetisk og smukt. Lad bare drømmen løbe, for det kan sagtens blive mere end det. Træ er et fantastisk materiale der giver varme modsat andre overfladebehandlinger som er kolde. Går du med bare tæer eller i strømpefødder, så får du følelsen af at går på træ, et naturens materiale. Træ i et badeværelse er en god løsning med den rette behandling. Drømme er en dejlig ting. Det samme er virkeligheden, nr du lader dig glide ned i det varme vand efter en lang dag, lægger hoved tilbage og nyder livet med et flot trægulv i dit badeværelse.

Inspiration til gulvbehandling i børneværelset

Et nyafslebet trægulv kan skabe en helt ny atmosfære i et rum, og med nogle gode idéer til indretning og lidt maling på vægge, er det en god idé at komme igang. At afslibe og efterbehandle trægulvet i børneværelset frisker rummet op og skaber en hyggelig atmosfære, ikke kun for børnene, men også for de voksne. Et lyst og lakeret trægulv, der er smudsafvisende og let at rengøre og vedligeholde tilrådes i børneværelser med mindre børn. Men behovene og interesserne hos børnene skifter hurtigt som børnene bliver ældre. Vi viser nogle nogle glade udtryk fra et børneværelse med trægulv.

Inspiration til gulvbehandling i entréen

Når der kommer gæster er det første indtryk oftest entréen, som er et mindre rum. Derfor er et lyst trægulv en god idé og gerne i lyse og venlige farver for at skabe rum. I mange hjem bruges entréen som en gennemgang, og derfor skal trægulvenes brug tages i betragtning ved valg af gulvbehandling. Vi prøver at give idéer til, hvordan entréen kan inddrages som et rum med en funktion, ud over at være et sted hvor man kun træder ud og ind. Gulvet er en vigtig flade i enhver entré og med friske farver på vægge og farverige billeder skaber liv. Vi viser nogle billeder der kan give gulvinspiration til efterbehandling af trægulve i en entré.

Inspiration til gulvbehandling i stuen

Det handler om velbefindende og personlig stil. Et nyafslebet trægulv giver grobund for nye muligheder for indretning af en velfungerende stue med hygge, charme og velvære. Et trægulv skal efterbehandles så der tages højde for rummets brug. Gang linier som er usynlige, er der hvor gulvets brug er størst og dermed mest slid. Derfor bør gulvbehandlingen tilrettelægges på en sådan måde at den tilgodeser gulvets brug og slid. Når valget falder på en stue med vægge og gulv i lyse farver, så kan farverne bruges til møbler, interiør, store puder og andre detaljer. Retro inspireret indretning er moderne, og kan virkelig bring minder frem fra de glade 60’ere og 70’ere.

Inspiration til gulvbehandling på terassen

En træterasse skal løbende vedligeholdes, ellers bliver den hurtigt meget grim. Sydvendte terasser der er udsat for meget sol, skal vedligeholdes en gang om året, bedst om foråret. Men hvilke muligheder er der? Et er at få en god idé, der vil pynte på terassegulvet. Noget andet er at få en behandling der er vejr bestandig og harmonerer med omgivelserne, boligens arkitektur og terassen iøvrigt. Terassegulvet skal være smukt at se på, – og vedblive at være det, også i fremtiden. Så kunsten at sætte det funktionelle sammen med det visuelle er en udfordring i sig selv, så derfor er det altid en god idé at tage en gulvfagmand med på råd.

Gulvinspiration – Kontakt dit lokale gulvfirma.