Gulvarbejde

Gulvarbejde tryller dine ridsede, nedslidte og grimme trægulve til nye. Med afslibning, afhøvling og behandling forbedrer vi dine gulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i at arbejde med gulve, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan udføre gulvrenovering, og vi kan lægge helt nye gulve. Vi hjælper også gerne med gulvbehandlinger af dit nuværende massive gulv, så det igen vil blive som næsten nyt. Uanset hvilken form for slibning af trægulve du har interesse for, så står vores kompetente gulvslibere altid klar til at hjælpe dig med kort varsel.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Diverse danske boliger og hjem har en eller anden form for trægulve. Vinyl og linoleum som gulvmateriale, er blevet ‘in’ i værelser. Dog har træ nogle kvaliteter, der fører til, at en god del vælger trægulve i deres entré og børneværelser. Udover træ som belægning findes der for eksempel:

  • Tæpper
  • Klinker
  • Vinyl
  • Skiffer

Korrekt gulvarbejde giver skønne bræddegulve

?
Parket- eller plankegulve er robuste og mere hårdføre end klinkegulve, idet de kan slibes og opfriskes påny. Tillige kommer, at du kan ændre overfladens udtryk med en forbedret gulvbehandling. Plankegulve kan selvfølgelig ikke høvles og slibes i det uendelige. Rigtige plankegulve holder dog i lang tid, såfremt gulvarbejdet er lavet af en dygtig og professionel fagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og kundens tilfredshed er karakteriseret for vores gulvarbejde. Vi går interesserer os meget for fornuftige priser, billig gulvarbejde og kvalitet. For at nå et tilfredsstillende udfald, praktiserer vi konstant et nøjagtigt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Et nyt trægulv kan være med til at danne et smukt og solidt indtryk af privatboligen. Der er en masse perspektiver inden for trægulve, hvor du kan du vælge iblandt en hel del forskellige modeller og typer.

Gulvafslibning, gulvafhøvling og reparation af ødelagt gulv

Vedligeholdelse af trægulve giver dit hus eller lejlighed nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Forinden vi udfører gulvarbejde, foretages en grundig vurdering af gulvets tilstand. Kan dit gulv ikke afslibes eller forskønnes på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i almindeligvis er en gulvafslibning nok. Såfremt du ønsker et nyt trægulv i boligen, er der rigtig mange gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi udføre gulvmontering eller gulvlægning.

Vi lytter til dine ønsker og forventninger

Er du i tvivl om, hvad der er den optimale gulvmulighed i din bolig, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved alle typer gulvrenovering tager vi mange hensyn, til blandt andet:

  • Tykkelse
  • Længden
  • modstandsdygtighed
  • Holdbarhed

med baggrund i dine behov, ønsker samt krav og forventninger.

Førend du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt os for en snak og få en ganske fjong pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *