Gulvafhøvling bearbejder træet helt i bund

Gulvafhøvling er gulvafslibningens storebror. En gulvafhøvling går lige en tak dybere ned i træet, og det betyder, at en gulvafhøvling også fjerner de fleste dybe ridser, mærker efter stilethæle og ujævnheder i gulvet. Resultatet efter en gulvafhøvling er derfor et fuldstændigt plant gulv, der ikke bare er en kopi af det gamle gulv, der oprindeligt blev lagt. Næ, gulvet er det samme gulv, selv om det ikke ser sådan ud. For det nye gulv er nu forvandlet fra at være gammelt, slidt og overmalet eller lakeret til at stå fuldstændigt naturligt og velduftende af frisk træ.

Efter gulvafhøvlingen får et trægulv altid en let tur med en gulvafslibnings maskine, så træet bliver dejligt glat og lækkert.

Få den helt nøjagtige pris på en gulvafhøvling

Men hvad koster så sådan en omgang øvelser på gulv? Ja, det må du lige finde et par gulvafhøvlings firmaer og spørge dem om. Lad dem komme med et godt tilbud til dig, og vælg så det firma, som du synes virker som dem, der har mest erfaring og også har nogle fornuftige priser.

Gulvafhøvlingen er færdig – nyd resultatet

Måske er du ved at sælge, måske har du lige købt. Under alle omstændigheder kan du glæde dig, for en gulvafhøvling byder virkelig på en forandring. Skal du sælge vil du alt andet lige sandsynligvis få en bedre pris for boligen. Har du lige købet, vil du opdage, hvor meget synlig forbedring og fryd for øjet en gulvafhøvling giver.

Efter gulvafhøvlingen og gulvafslibningen skal gulvet have en ludbehandling. Det sørger for at gulvet vedbliver med at være lyst. Og efter det skal gulvet have sin blivende beskyttelse af overfladen.